Методична комісія № 3 об'єднує викладачів та майстрів виробничого навчання з професії кухар, кондитер.
Методична тема комісії: «Інноваційні технології як сучасні підходи до підготовки конкурентноспроможних робітників».
Склад методичної комісії:
- Голова МК: Киричук Л.Г. – майстер виробничого навчання І категорії;
- Михницька Л.В. – майстер виробничого навчання І категорії;
- Олексієнко М.О. - майстер виробничого навчання
- Григор’єва А.А. – викладач-методист, спеціаліст вищої категорії.
Наука не стоїть на місці, змінюються часи, а водночас і технології. Сьогодні інновації охопили всі сфери життя, не оминули увагою і кулінарію. Чи бачили Ви коли-небудь прозорі пельмені? А смажене морозиво? Або чай з лимоном у маленькій чарчині їли? Т ут головна і єдина умова – щоб продукти, зібрані у страві, поєднувалися за смаком, доповнюючи один одного, а у готовій страві були притаманні легкість та свіжість. Багато дивних, незвичних навіть гурманам страв, пропонує сьогодні молекулярна кулінарія. Не продукти власними силами грають роль незвичному приготуванні, а нове кухонне устаткування й методи обробки інгредієнтів. І з сучасними підходами в приготуванні та оформленні страв учнів постійно знайомлять викладачі та майстри виробничого навчання.
Заходи методичної комісії:
- В ідкритий захід "Українські страви нас єднають" .
- Кулінарний калейдоскоп - виставка «Страви Житомирщини».
- Благодійна акція для воїнів АТО "Випікання пряників валентинок"
- Творчий проект "Українська кухня нас єднає"
- Державна кваліфікаційна атестація з професії кухар, кондитер
- Майстер-клас "Це смачно!" .
- І І Міжнародний кулінарний фестиваль в м. Києві " BESTCookFEST 2016 "
- Candy bar до Дня Вчителя
- Міжнародний фестиваль дерунів в м. Коростені 201 6