11 листопада була проведена розважальна гра-конкурс "The best clerk або гра для бухгалтерів" (Кращий бухгалтер) з нагоди Міжнародного Дня бухгалтера, що відзначаться 10 листопада.

Конкурс підготували викладач з бухгалтерського обліку Купрієнко А.В. та майстер в.н. Василенко О.Г. Участь брали дві команди "Активи" та "Ерудити" випускної групи з професії офісний службовець (бухгалтерія).

Для людини мало бути фізично довершеним. Потрібно, щоб і його інтелект, ерудиція, кругозір також постійно удосконалювались, розширювались і поглиблювались. Саме з цією метою було проведено змагання.

Оцінювали гру члени журі в такому складі: заступник директора з навчально-виробничої роботи - Шафранська С.Г. та бухгалтери училища - Острогляд Г.В., Красінська І.М., лічильна комісія учень першого курсу - Ющенко Дмитро. Переможцями конкурсу стала команда "Ерудити": капітан команди - Пилипчук Ганна та учасники команди Вигівська Наталія, Семеній Діана. Друге місце зайняла команда "Активи": капітан команди - Рибак Сергій та учасники команди Крижук Олег, Руденко Олександр.

Завершальним етапом конкурсу був солодкий стіл за яким учні ділилися своїми враженнями.

Труд бухгалтера важкий
- це усякий знає,
а тому уклін низький
нині вам складаєм.
Зичим далі так тримати
і в труді горіти,
своєчасно подавати
всі баланси й звіти.

Додати коментар


Захисний код
Оновити