31 січня відбувся захист дипломних робіт з професії кухар, кондитер.

Якість приготування страв залежить і від рівня кваліфікації, професійних знань та навиків робітника, і від його особистих якостей. Ґрунтовні знання, практичні вміння, особисті якості показали на захисті дипломних робіт випускники за професією «Кухар. Кондитер».

Навчання за професією «Кухар. Кондитер» здійснювалося на базі 11 класів і тривало 1,5 роки. Після закінчення навчання випускники отримують диплом кваліфікованого робітника з обраної професії.

ЖВПУ-і готує висококваліфікованих кухарів-кондитерів, які знають рецептуру, технологію приготування великого різноманіття кулінарних страв та кондитерських виробів. Професія кухаря-кондитера універсальна: він може працювати пекарем, тістоводом, апаратником у будь-якій галузі харчової промисловості: хлібопекарській, молочному чи сироварному виробництві тощо.

Ми раді за своїх випускників, які отримали роботу, вони показали свій професіоналізм на переддипломній практиці. Так тримати!


Додати коментар


Захисний код
Оновити