З метою популяризації і пропаганди здорового способу життяз 20 по 24лютого 2017 рокубув проведений тиждень природничих наук під девізом «Ми за здоровий спосіб життя!».

Розпочався тиждень презентацією, наякій учням був оголошений план проведення тижня.

На другому поверсі в приміщенні учбового закладу на учнів чекала виставка-огляд «Складові здорового способу життя», фотоколаж групи ОЕМ-11 «Шкідливим звичкам скажемо: «НІ!», «Жертви шкідливих звичок», «Куріння – заняття для дурнів», «Стоп наркотик», «Комп’ютерна залежність», цікаві факти з екології, експозиція висловів, приказок, піктограми реклами про здоровий спосіб життя та антиреклами шкідливих звичок.

  • Практичний психолог училища Калінчук А.Б. 20 лютого 2017 рокупровела тренінговезаняття «Здоров’є – моя цінність» з переглядом навчальних фільмів. Хочу їй подякувати за цікавий захід і групамКК-11 і ОЕМ-11, які прийняли в ньому активну участь.
  • 21 лютого 2017 року викладач хімії, біології Кувшин В.Б. разом із своїми вихованцями групою ОЕМ-11 провела виховний інформаційний марафон «Хочеш жити – кидай палити». Метою марафону було формування в учнях уявлення про згубну дію на організм паління та пропаганда здорового способу життя. В холі училища під час перерв учням, які палять була запропонована акція «Міняю цигарку на цукерку». В організованому пункті обміну курці мали можливість обміняти цигарку на цукерку. Лунали пісні: «Бросай курить», «Не курите, мальчики», «Про здоровий спосіб життя». Були представлені інсталяції «Легені курця», «Серце курця», «Мозок курця», а також експозиція антиреклами шкідливих звичок, в т.ч. тютюнопаління. До цього дня нашими учнями групи ОЕМ-31 Папіжук Дмитром і Ніколайчуком Андрієм були розроблені календарики і буклети «Ми за здоровий спосіб життя, проти шкідливих звичок». Закінчився марафон на лінійці, де були оголошені результати анкетування учнів нашого училища «Моє ставлення до паління»; прочитана корисна лекція «Чи сумісні поняття здоровий спосіб життя та тютюнопаління»; а саме: дещо про цигарку та тютюн, про склад тютюнового диму, про боротьбу з курінням в минулому і в нинішній час, про важкі хвороби, що викликаються курінням, запропонувала поради і рекомендації «Як кинути палити?». Також учні нашого училища виконали частушки про згубну дію тютюнопаління на організм людини. І в кінці заходу учням був запропонований документальний фільм «Вся правда про куріння», в якому дуже яскраво показано шкоду безпосереднього і пасивного паління, маніпуляції тютюнових компаній щодо залучення молоді, жінок та дітей до паління.
  • 22 лютого 2017 року усі бажаючі учні училища взяли участь у засіданні відеоклубу «Глобус», який проходить щосереди під керівництвом викладача географії, екології Єнько О.М. Були продемонстровані відеофільми «Стан планети», «Екологічні проблеми Землі та України», присвячені збереженню природи, невід’ємною частиною якої є людина і її здоров’я.
  • 23 лютого 2017 року у спортивному залі відбулася товариська зустріч з волейболу, яку провели викладачі фізичної культури ОпанчукД.Р. і Гулько О.О. Ця показова гра пройшла між збірними командами наших учнів і викладачів під девізом «Роби, як ми, роби краще нас». Учасники гри і вболівальники були задоволені, адже провели корисной веселочас. Перемогу отримала команда учнів.
  • 24 лютого 2017 року в актовому залі училища відбулися змагання під назвою «Екологічний квест» між командами 1 і 2 курсу. Учні продемонструвати свої знання з курсів географії, екології, біології та кмітливість і волю до перемоги. I Місце отримала команда II курсу.

Додати коментар


Захисний код
Оновити