Відповідно до плану спільної роботи управління освіти і науки облдержадміністрації та НМК ПТО у Житомирській області 12.03.2019 року на базі НМК ПТО у Житомирській області було проведено круглий стіл для керівників центрів професійної кар’єри , створених на базі закладів професійної освіти області, за участі представників Житомирського обласного центру зайнятості. Від нашого закладу була присутня керівник центру професійної кар’єри в КСРУ ЖВПУ-і Максимкіна О.Б. .

Осипович Н.Є. , начальник відділу з питань професійно-технічної та вищої освіти управління освіти облдержадміністрації, розглянула особливості діяльності центрів професійної кар’єри на базі закладів професійної освіти області, акцентувала увагу нанеобхідності співпраці закладів освіти, роботодавців, центрів служб зайнятості, державних та громадських організацій.

Про хід реалізації обласного проекту «Створення та забезпечення діяльності центрів професійної кар’єри на базі ПТНЗ» доповіла Васильчук В.А. , директор НМК ПТО у Житомирській області.

Із особливостями нормативно-правового забезпечення діяльності центрів професійної кар’єри на базі закладів професійної освіти області учасників круглого столу ознайомила Роспотнюк Г.В. , методист НМК ПТО у Житомирській області.

Питання інформаційного наповнення веб-сторінки/сайту центрів професійної кар’єри закладів професійної освіти області висвітлила Нагаєвська І.О. , методист НМК ПТО у Житомирській області. Вона презентувала «Інтерактивну карту центрів професійної кар’єри ЗПО Житомирської області» та структуру створеного сайту «Профорієнтаційний термінал ПТНЗ Житомирщини».

Про особливості співпраці Житомирського обласного центру зайнятості і закладів професійної освіти області, розповіли Карпович С.В. , начальник відділу організації надання послуг роботодавцям, Кравчук Т.І. , начальник відділу організації профорієнтації, Куриленко П.І. , заступник начальника відділу організації профнавчання Житомирського обласного центру зайнятості.

За результатами роботи круглого столу визначено спільні напрямки роботи щодо забезпечення ефективної діяльності центрів професійної кар’єри, створених на базі закладів професійної освіти області.

Додати коментар


Захисний код
Оновити