У Житомирі в центрі міста під час комендантської години пролунав постріл: поліція затримала підозрюваного

Зброя

29 вересня, приблизно о 4 ранку, на майдані Перемоги в Житомирі почули звуки пострілів, які налякали місцевих жителів. Патрульна поліція Житомирщини отримала сигнал про інцидент і оперативно виїхала на місце події.

Дії правоохоронців на місці події

Відповідно до інформації, оприлюдненої в Telegram патрульної поліції, правоохоронці отримали опис особи, ймовірно, причетної до стрілянини. Обстежуючи прилеглі території, вони виявили й затримали чоловіка, який відповідав опису. Помітивши патрульних, він викинув предмет, що нагадував пістолет.

Оскільки чоловік проявляв агресивну поведінку, поліціянти вирішили затримати його для запобігання можливим загрозам на місці.

Без постраждалих

На щастя, в результаті стрілянини ніхто не постраждав. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу для детального розслідування ситуації. Пресофіцерка поліції Житомирщини, Іванна Сілецька, підтвердила, що всі деталі інциденту будуть задокументовані та проаналізовані.

Стрілянини стає все більше

Цей інцидент відбувається на фоні нещодавніх подій, коли 28 вересня оперативники Звягельського районного відділу поліції затримали чоловіка, запідозреного у стрільбі по автомобілях на автошляху Васьковичі — Шепетівка. Поліція закликає громадян бути обережними та оперативно повідомляти про будь-які підозрілі ситуації.

Правоохоронці звертаються до мешканців з проханням дотримуватись правил комендантської години та проявляти пильність у нічний час, щоб уникнути подібних інцидентів у майбутньому.

Нагадаємо, у Житомирському районі знешкоджено 15 боєприпасів часів минулих війн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *