У Житомирській області автомобіль з’їхав у річку: постраждали троє, серед них дитина

На Житомирщині автівка з'їхала в річку

У неділю, 30 вересня 2024 року, у селі Голубівка Бердичівського району Житомирської області сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої автомобіль Skoda Octavia з’їхав у річку. Як повідомила пресслужба поліції, водій не зміг контролювати транспортний засіб, що призвело до цієї аварії.

Постраждалі та їх стан

Внаслідок ДТП постраждали троє особи: 28-річний водій, 29-річна пасажирка та їхня 2-річна донька. Найменша учасниця отримала серйозні травми й була терміново доставлена до хірургічного відділення для надання медичної допомоги. Інші постраждалі також отримали ушкодження, проте їх стан поки що не уточнюється.

Кримінальне провадження та розслідування

Правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження для з’ясування всіх обставин події. Слідство триває, і в рамках розслідування встановлюються причини та обставини аварії.

Подібні випадки на території України

Нагадаємо, що в той же день, 30 вересня, на Львівщині сталася ще одна аварія, коли легковий автомобіль наїхав на корову. У цьому інциденті загинув водій, а його пасажири отримали травми. Цей випадок, як і аварія в Голубівці, підкреслює важливість дотримання правил дорожнього руху та підвищеної уваги на дорогах.

Правоохоронці закликають водіїв бути обережними на шляху та дотримуватись правил дорожнього руху, щоб запобігти подібним трагедіям у майбутньому.

Раніше на Житомирщині молодий чоловік викрав автобус та врізався в багатоповерхівку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *