У Житомирі надійшло повідомлення про замінування міської ради: евакуйовано людей

У Житомирі "замінували" міську раду

9 жовтня вранці правоохоронці отримали анонімний сигнал про замінування будівлі Житомирської міської ради. Як інформує “Суспільне”, на місце події терміново прибули представники служб безпеки. Вони негайно почали перевірку будівлі та прилеглої території, а працівників міської ради було оперативно евакуйовано.

Дії поліції та спецслужб

Пресофіцерка поліції Житомирщини Іванна Сілецька повідомила, що правоохоронці отримали інформацію про замінування близько 10:30. На місце виклику прибули слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції, вибухотехніки, кінологи, а також працівники ДСНС. Зараз триває ретельна перевірка будівлі та прилеглої території.

За словами представниці поліції, евакуація є обов’язковим заходом у таких ситуаціях, оскільки пріоритетом є безпека людей. Наразі всі спеціалізовані служби продовжують обстеження будівлі, щоб переконатися у відсутності будь-яких вибухонебезпечних предметів.

Евакуація та перевірка

Працівників міськради швидко евакуювали. Зараз проводиться повний огляд як приміщення, так і прилеглої території. Всі відповідні служби працюють злагоджено для гарантування безпеки містян та забезпечення нормальної роботи органу місцевої влади.

Раніше, на Житомирщині рятувальники дістали собаку з 5-метрової криниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *