Українська NaVi тріумфально перемогли на Esports World Cup 2024 з Counter-Strike 2

У фіналі NaVi обіграли G2 Esports з рахунком 2:1

Українська кіберспортивна команда Natus Vincere (NaVi) відзначилася грандіозною перемогою на престижному турнірі Esports World Cup 2024, що проходив у Саудівській Аравії. У фіналі змагань, які тривають з 28 червня по 25 серпня, NaVi здолали команду G2 Esports з рахунком 2:1, здобувши титул чемпіонів.

Напружений фінал: українці обіграли G2 Esports з рахунком 2:1

Фінал Esports World Cup 2024 виявився напруженим. Перша мапа, Ancient, стала випробуванням для українців, які поступилися німецькій команді з рахунком 14:16. Однак на наступних мапах NaVi продемонстрували свою майстерність, вигравши Nuke з рахунком 13:6 та здобувши перемогу на Inferno з таким же результатом, що й забезпечило їм загальний тріумф.

На шляху до фіналу NaVi продемонстрували неабияку силу, перемігши бразильську команду Furia в груповому етапі, здолавши американське FaZe в чвертьфіналі та виявивши свою перевагу над MOUZ у півфіналі.

Великий виграш і значний внесок у рейтинг: $400 тисяч та 1000 очок

За виграш на турнірі команда отримала приз у розмірі $400 тисяч і 1000 очок до загального рейтингу Esports World Cup 2024.

Ця перемога додає ще один значний тріумф у історію NaVi, які вже відзначились перемогами на найбільших турнірах з Dota 2 та CS:GO. Варто згадати, що у 2011 році команда стала першою переможницею The International з Dota 2, а у 2021 році виграла на мейджор-турнірі PGL Major Stockholm.

Національна гордість України продовжує утримувати свої позиції на міжнародній арені кіберспорту, підтверджуючи свою репутацію однієї з найсильніших команд у світі.

Раніше стало відомо, як українська Maincast здобула перевагу над RuHub та стала лідером стрімінгу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *