Підприємства Житомирщини приєднуються до програми Національний кешбек — перелік

Програма «Національний кешбек»

Програма «Національний кешбек», ініційована Президентом України та реалізована Міністерством економіки, набирає обертів у Житомирській області. Вже 23 підприємства регіону стали її учасниками, що дозволяє підтримати українського виробника та отримати приємний бонус — 10% від вартості покупок.

Переваги програми для споживачів

Учасники програми отримують 10% кешбеку за покупки товарів українського виробництва. Ці кошти можна використовувати для оплати комунальних послуг, відвідування кафе, кінотеатрів чи для підтримки інших сфер економіки. Максимальна сума кешбеку за місяць становить 3 тисячі гривень. Окрім цього, українці можуть використати отримані кошти на купівлю військових облігацій або задонатити на підтримку Сил оборони.

Підприємства Житомирської області у програмі

До програми вже приєдналися 23 підприємства з Житомирщини, серед яких такі відомі компанії, як «Житомирські ласощі», «Бердичівський хлібозавод», «Житомирський маслозавод» та «Органік мілк». Споживачі, які купують продукцію цих виробників, можуть скористатися перевагами кешбеку.

Серед інших учасників програми:

  • Приватне акціонерне товариство «Ліктрави»;
  • ТОВ «Екоплант»;
  • ТОВ «Фабрика вікон “Океан”»;
  • ПП «Галекс-агро»;
  • ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат».

Як стати учасником програми

Виробники та продавці можуть доєднатися до програми через портал «Дія». Споживачам для участі в програмі достатньо купувати продукцію українських підприємств і використовувати спеціальні інструменти для отримання кешбеку.

Довідка про програму

«Національний кешбек» — це державна програма, яка стимулює підтримку українських виробників. Учасники отримують 10% компенсації за купівлю української продукції. Кошти можуть бути витрачені на різні послуги: транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно, медичні послуги або комунальні платежі.

Нещодавно сталоо відомо, що Cersanit інвестує у розвиток видобутку каоліну на Житомирщині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *