Житомирщина: збиті 3 шахеди спровокували пожежу — постраждала одна особа

Вночі поблизу Житомира збили дрон-камікадзе Shahed

В ніч на четверг сили протиповітряної оборони збили три безпілотники-камікадзе типу Shahed над Житомирською областю, що спричинили пожежу. Жінка отримала поранення і була доставлена до лікарні, повідомив голова Житомирської обласної адміністрації Віталій Бунечко за даними УНН.

Спалах пожежі в Житомирській області

Сьогодні вночі сили протиповітряної оборони знищили три безпілотники типу Shahed над Житомирською областю під час повітряної атаки. Уламки цих дронів спричинили пожежу в одному з приватних будинків, яку оперативно ліквідувала ДСНС. Жінка, яка постраждала від наслідків пожежі, була доставлена до лікарні й отримує необхідну медичну допомогу. Про це повідомив у четвер голова Житомирської обласної адміністрації Віталій Бунечко.

Зведення за 4 липня 2024 року щодо ситуації в Україні

Російські війська продовжують обстрілювати українські міста та позиції, завдаючи шкоди цивільній інфраструктурі та населенню. Збиття російських безпілотників: силам протиповітряної оборони України вдалося збити 3 дрони-камікадзе типу “Шахед” над Житомирською областю. Жертви та постраждалі: на жаль, внаслідок падіння уламків одного зі збитих дронів у приватному будинку виникла пожежа, внаслідок чого постраждала жінка. Її госпіталізовано до лікарні.

Нагадаємо, з початку 2022 року до нашого часу на будівництво оборонних і військово-інженерних споруд у Житомирській області місцевий бюджет виділив майже 120 мільйонів гривень. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *