Пріоритетами в роботі ЖВПУ-І є не тільки організація навчального і виховного процесу учнів, а й турбота про їхнє здоров’я, основою якого служить багате збалансоване харчування.

Сирота Ірина Вікторівна, Шеф-кухар

В цьому непростому напрямку в навчальному закладі працює колектив їдальні училища, який очолює шеф-кухар Давидюк В.Р. 

Світлий обідній зал їдальні може одночасно вмістити до 200 бажаючих вгамувати голод. Інтер’єр, оформлений в ніжних рожево-зелених тонах, з перших хвилин відвідування їдальні дарує гарний настрій та добрий апетит.

Кухонний комплекс їдальні забезпечений сучасним обладнанням, що дозволяє кваліфікованому персоналу пропонувати відвідувачам широкий вибір смачних страв.

photo 2020 01 20 20 56 38

photo 2020 01 20 20 56 40

   photo 2020 01 21 20 26 54photo 2020 01 21 20 26 52

 photo 2020 01 21 20 26 55 photo 2020 01 21 20 26 56

Графік прийому харчування:

  • 09.00-09.20 – сніданок  
  • 13.20 -14.55 – обід
  • 19.00-20.00 – вечеря   

В меню їдальні кожен відвідувач знайде собі частування за смаком: ситні комплексні обіди, ароматні перші страви, різноманітні гарніри, апетитні страви з м’яса і риби, низькокалорійні салати. Втамовують спрагу соки, компоти, чай, кава.

Гарний персонал і вмілі кухарі забезпечують швидке обслуговування і смачну їжу!