Пріоритетами в роботі ЖВПУ-І є не тільки організація навчального і виховного процесу учнів, а й турбота про їхнє здоров’я, основою якого служить багате збалансоване харчування.

Сирота Ірина Вікторівна, Шеф-кухар

В цьому непростому напрямку в навчальному закладі працює колектив їдальні училища

  • Давидюк В.Р. – шеф-кухар
  • Палій Р.В. – кухар
  • Ільчишина М.Ф. – кухар
  • Дем`янчук Л.В. – кухар
  • Березовська В.М. – кухар
  • Євдощук Л.А. - молодша медична сестра
  • Сніховська І.П. - молодша медична сестра
  • Руда О.С. – кух. робітник
  • Котогура Л.В. - кух. робітник
  • Когоушек В.В. - кух. робітник

Світлий обідній зал їдальні може одночасно вмістити до 200 бажаючих вгамувати голод. Інтер’єр, оформлений в ніжних рожево-зелених тонах, з перших хвилин відвідування їдальні дарує гарний настрій та добрий апетит.

Кухонний комплекс їдальні забезпечений сучасним обладнанням, що дозволяє кваліфікованому персоналу пропонувати відвідувачам широкий вибір смачних страв.

В меню їдальні кожен відвідувач знайде собі частування за смаком: ситні комплексні обіди, ароматні перші страви, різноманітні гарніри, апетитні страви з м’яса і риби, низькокалорійні салати. Втамовують спрагу соки, компоти, чай, кава.

Завбачливий персонал і вмілі кухарі забезпечують швидке обслуговування і смачну їжу.

idalnya

Графік прийому харчування

  • 09.15-09.35 – перший сніданок для студентів гуртожитку
  • 11.00-11.30 - другий сніданок
  • 13.15-14.55 – обід
  • 19.00-20.00 – вечеря